Yellowstone river

 :: Rollspel :: Vattendrag

Gå ner

Yellowstone river Empty Yellowstone river

Inlägg  Derryveagh i mån 17 okt - 11:56

Öppet rollspel

Diset från vattenfallet tycktes sväva ut i kanjonen, solen låg på och skapade en praktfull regnbåge i de glittrande vattendropparna. Dånet från vattenfallet, Yellowstones största, dränkte alla andra ljud. Derryveagh rörde sig bort från fallet, bland tallarna nära kanjonens kant, där de gula klipporna som gett dalen sitt namn var nakna och sluttade brant ner till floden, floden som var liksom svullen av smältvatten, strömmen var stark och mäktig. Det var ovanligt varmt för att vara vår. Derryveagh travade fram med tungan hängande ut mellan de kraftiga hörntänderna för att svalka sig.

Över hans huvud pågick en ständig rivalitet mellan olika fåglar, som envetet kvittrade för att försvara sitt revir och locka till sig honor. Derryveagh själv var, som alltid, på jakt efter föda, hungern fick magen att värka, de senaste dagarna hade han fått nöja sig med en och annan skalbagge, något grässtrå och de näst intill rengnagda benen från ett kadavar en grizzly lämnat efter sig. Han vädrade, sökte efter tecken på närvaro av ett potensiellt byte. Men där fanns ingenting.
Derryveagh
Derryveagh

Antal inlägg : 17
Join date : 11-08-13
Age : 22
Ort : Piteå

Karaktärsbeskrivning
Namn: Derryveagh
Kön: Hane
Ålder: 2 år

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Yellowstone river Empty Sv: Yellowstone river

Inlägg  blaze123 i tis 29 okt - 1:25

Blaze låg på en klippa och kollade ut över fallen och luktade efter något men kände inget så han travade snabbt ner och omedvetet gick han just den vägen som den unge hanen hade gått. Han stannade intill ett träd och lade sig ner och slöt sina ögon och somnade relativt snabbt efter den lilla spring turen

blaze123

Antal inlägg : 2
Join date : 13-10-29
Age : 20

Karaktärsbeskrivning
Namn: Blaze
Kön: Hane
Ålder: 4

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 :: Rollspel :: Vattendrag

 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet